weekbericht nummer 31

 

Welkom op school

Indi van der Plaats wordt aanstaande zaterdag 4 jaar oud. We wensen Indi en haar familie een hele fijne tijd toe op de Jozefschool. Welkom in groep 1 en 2 c.  Ook Milo Blauw wordt dit weekend 4 jaar. Hij komt in groep 1-2b bij juf Edith en juf Janneke. Milo, van harte gefeliciteerd en welkom op de Jozefschool!

 

Nieuwe leerlingen schooljaar 2020-2021

Denkt u er nog aan om de inschrijfformulieren in te leveren voor de kinderen die komend schooljaar 4 worden? Inschrijfformulieren heeft u, indien nodig, ontvangen van de leerkrachten en anders kunt u deze aanvragen via directeur@jozefschool.sarkon.nl

Dan kunnen wij onze groepsindelingen weer gaan maken voor het komende schooljaar.

 

Thuiswerken

Het team van de Jozefschool heeft de afgelopen weken persoonlijk contact gezocht met alle leerlingen. Het is fijn om iedereen weer even te ‘zien’ en te spreken. Komende week dinsdag wordt er door de premier meer bekend gemaakt over een eventuele gefaseerde opening van de scholen. Achter de schermen wordt er door het bestuur gewerkt aan een plan van aanpak. We houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Presentje voor het team

Het team van de Jozefschool is afgelopen week verwend met een goedgevulde verrassingstas van Holland&Barrett. De moeder van Colin en Lucas van der Zwaag mocht dit namens het bedrijf voor elkaar maken, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank! Super lief dat er zo goed aan ons wordt gedacht.


Avondvierdaagse 2020 (ingezonden bericht)

Vanwege de maatregelen die genomen zijn rondom het Coronavirus, is het bestuur van Wandelsportvereniging Het Gouden Boltje helaas genoodzaakt de Avondvierdaagse (maandag 15 juni t/m donderdag 18 juni 2020) te annuleren.

Het is nu nog onduidelijk welke voorschriften van toepassing zijn medio juni. Een evenement met mogelijk 600 wandelaars en vele toeschouwers vindt het bestuur niet wenselijk dit jaar.

 

Bestuur Wandelsportvereniging Het Gouden Boltje

 

BD1F139E-F6FF-4A74-A9E8-5454BA68907E BD1F139E-F6FF-4A74-A9E8-5454BA68907E