Eindelijk weer naar school!!!

Na een periode van 8 weken, waarvan 2 weken kerstvakantie, 5 weken thuisonderwijs én 4 ’vrije’ dagen (i.v.m. de plotselinge sluiting van de basisscholen én het extreme winterweer) was het dan eindelijk zo ver: we mochten weer naar school!!!

Er is veel gebeurd in de tussentijd. Tijdens de periode van het het thuisonderwijs waren er veel jarigen: Fiene, Ryon, Laura, Mattijs, Kyara, Tim en Annegien vierden hun verjaardag op afstand. Ook is juf Claudia bevallen van een gezonde zoon Pim! Juf Suzanne, die juf Claudia vervangt tijdens haar verlof, is na de kerstvakantie gestart.

Elke dag hadden we een bijeenkomst met de klas via Google Meet. Meestal kregen we dan een rekeninstructie maar vaak was er ook tijd voor een spelletjes of iets anders leuks. De dictees en instructies voor spelling stonden elke dag klaar in Google Classroom.

Naast het ’verplichte’ werk, konden we ook escaperooms spelen en voor andere leuke extra’s kiezen zoals het Britse jeugdjournaal kijken. Ook hebben we gehoord dat de schoolreis in maart niet doorgaat maar nu gaan we begin november als we in groep 8 zitten samen met groep 7-8. Dus dat is eigenlijk wel weer extra leuk.

Wat is het fijn om weer met z’n allen op school te zijn!

Afbeelding van Daantjuh (1) Afbeelding van Daantjuh (1)