weekbericht nummer 25

19-02-2021

Welkom

Noah Schlepers wordt morgen 4 jaar! Hieperdepiep, hoera! Hij komt in groep 1-2a bij juf Nicole. Wij wensen Noah heel veel plezier bij ons op de Jozefschool. 

 

Gezocht
Loïs uit groep 3 is haar gymbroek kwijt. Het is een zwart met wit voetbalbroekje (kort) van Adidas. Is hij misschien in de verkeerde tas geraakt of heeft iemand het broekje gevonden? Dan kun je hem terugbrengen bij Loïs of bij het lokaal van groep 3!

 

Leader in me

Na de vakantie starten we met gewoonte 7: Houd de zaag scherp.

Dat betekent dat je goed voor jezelf moet zorgen en jezelf moet ’voeden’ op 4 terreinen: mentaal (hoofd), door jezelf te voeden met bijvoorbeeld mooie boeken en muziek, sociaal-emotioneel (hart), door mensen op te zoeken die je lief zijn, of die je inspireren.
 

Activiteiten in de voorjaarsvakantie! (ingezonden bericht)

Tijdens de voorjaarsvakantie hebben de 4 kop gemeentes in samenwerking met jongerenwerk LINK, jongerenwerk MEE&deWering, jongerenwerk Young4Ever en Team Sportservice diverse (online) activiteiten georganiseerd. Van sportief tot gamen tot de strijd aangaan met het hele gezin. Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.viralspot.nl/voorjaarsvakantie

Voor Texel gaat het om de 2 activiteiten, waarbij je ook nog eens leuke prijzen kan winnen. Zet ‘m op!

 

Vul je vensterbank met voorjaar! (ingezonden bericht)

 

LTO Noord en KAVB organiseren een creatieve challenge om kleur te geven aan de grijze winterdagen en het voorjaar te verwelkomen. Iedereen kan meedoen. Het idee is simpel: maak een mooi bloemstuk met bloembollen en bolbloemen en zet dit in de vensterbank, goed zichtbaar voor het raam. Op die manier geef je je huis een fijne kleurinjectie, en vanaf de straat ziet het er meteen ook een stuk fleuriger uit. Als je een foto maakt van je bolbloemencreatie in de vensterbank en deze post op social media met de hashtag #voorjaarinjebol! maak je bovendien kans op een toegangskaart voor Keukenhof én op een zelfplukboeket bij pluktuin Bloemenfontein Bergen.

Tegelijkertijd doe je zo mee aan de bollenbingo voor basisschoolkinderen. (zie bijlage) Via de scholen worden zij uitgenodigd om mee te doen aan een challenge waarbij ze zo veel mogelijk bolbloemen en bloembollen moeten spotten in tuinen, bermen én vensterbanken, om hun bingokaart vol te krijgen. Daarmee maken zij kans op een ticket voor het Land van Fluwel, het tulpenbeleefpark in Sint Maartenszee. 

De actie loopt in de regio’s West-Friesland en de kop van Noord-Holland van 22 tot en met 28 februari om 12 uur.

 

springbreak springbreak