weekbericht nummer 7

01-10-2021

Kalender

6 oktober  - fiets check op school.

8 oktober  - Studiedag, de leerlingen zijn vrij.

12 oktober - Inloopochtend kleutergroepen 8.20 tot 8.45

15 oktober - Speelgoeddag kleutergroepen

16 t/m 24 oktober - Herfstvakantie


Welkom

Zondag wordt Tjalle Hoogland 4 jaar. Alvast van harte gefeliciteerd! Tjalle komt in groep 1-2a bij juf Nicole. Wij wensen Tjalle een fijne tijd toe bij ons op de Jozefschool.

 

Hoera!

Fedde Bosma uit groep 1-2c heeft een broertje gekregen. Hij heet Tygo. Wij wensen de familie Bosma veel geluk met elkaar. 

 

Logopedische screening

Volgende maand komt logopediste Mieke Wilterdink in de groepen 1-2 een aantal kinderen screenen. Dit geeft handvatten en advies voor zowel de leerkracht als de ouder(s). Het eventuele advies wat hieruit voortkomt wordt met u gedeeld. Heeft u bezwaar tegen deze screening, dan kunt u dit aangeven bij de leerkracht.

 

Speelgoeddag

Op 15 oktober, de laatste schooldag voor de herfstvakantie, mogen de kleuters binnen- en buitenspeelgoed mee naar school nemen.

 

Website

Op de website (http://www.jozefschooltexel.nl) staan leuke berichten over de vele  activiteiten in de klassen. Neem gerust eens een kijkje op www.jozefschooltexel.nl (http://www.jozefschooltexel.nl)

 

Oktober ‘maand van de verlichting’ (ingezonden bericht)

Wij vinden het belangrijk dat alle leerlingen en leraren op Texel veilig de weg op gaan, met name als we de donkere maanden ingaan. Daarom komen wij op 6 oktober langs bij de Jozefschool voor een fiets check van de fiets van uw zoon of dochter. Waar nodig vervangen wij de fietslampen, eventueel een bel en pompen we de banden op zodat uw kind veilig en goed zichtbaar de weg op gaat.

Het enige wat u hoeft te doen is zorgen dat uw kind met de fiets op school komt!

Van der Linde fietsen.

 

show show