☀️ Weekbericht 0

Welkom terug! Koffie?

Beste ouder(s)/verzorger(s),

 

📅 Agenda 

Maandag 4 september: eerste schooldag
Woensdag 13 september: informatiemiddag
Donderdag 14 t/m 29 september: startgesprekken
Dinsdag 3 oktober: studiedag, leerlingen vrij

 

☕ Welkom terug! Koffie? 

Wij zijn er klaar voor! De afgelopen week hebben de leerkrachten het schooljaar voorbereid. We heten u graag welkom met koffie en thee op het plein komende maandag om 08.30 uur. 

U mag de eerste schoolweek met de kinderen mee naar binnen lopen om even een kijkje te nemen in de school en het nieuwe lokaal. Om 08.30 uur begint de les en verlaat u de school. Na de eerste schoolweek brengt u uw kind tot aan de schooldeur.

 

👋🏻Welkom op school

In de zomervakantie zijn Saar Westdorp, Dani Bomas, Sam Mulder, Lasse Landaal 4 jaar geworden. Zij starten in groep 1/2B bij juf Cinthia en juf Dorothée.

Ook Sara Graaf wordt binnenkort 4 jaar en Kilian van der Plas is ook nieuw op school. Zij starten dit schooljaar in groep 1/2a bij juf Nicole en juf Manon.

Yvah Kleerebezem is ook 4 jaar geworden. Nova van Verseveld en Lex Legierse zijn bijna jarig en worden ook 4. Yvah, Nova en Lex komen in groep 1/2C bij juf Francis en juf Janneke. Louisa Baljeu is op Texel komen wonen en start maandag in groep 6 bij juf Selina. Haar zus Laurie Baljeu komt nieuw in groep 7/8 bij juf Claudia en juf Daniëlle. Wij wensen jullie een fijne tijd bij ons op de Jozefschool!

 

🤝 Startgesprekken

Van 14 tot 29 september vinden de startgesprekken met ouders, kind en leerkracht plaats. U krijgt volgende week via Kwieb een uitnodiging om u in te schrijven. 

 

🌳 The Leader in Me

Gewoonte 1: “Wees proactief, je maakt je eigen keuzes” leggen we uit met de “cirkel van betrokkenheid”. Benieuwd wat dat is? Bekijk het plaatje boven dit bericht!

 

📸 Volg ons op Instagram! @Jozefschool_Texel (https://www.instagram.com/jozefschool_texel/)

 

summervacation summervacation
Proactief Proactief