πŸƒ Weekbericht 5

Beste ouder(s)/verzorger(s),

 

πŸ“… Agenda 
Maandag 9 oktober: fietscontrole
Vrijdag 13 oktober: boekenmarkt 
Vrijdag 20 oktober: speelgoeddag groepen 1-2 

 

🚲 Fietscontrole Van der Linde
Ook dit jaar checkt Van der Linde weer kosteloos alle fietsen. Ze komen maandag (9 oktober). Tijdens deze check kijken ze samen met de trotse fietseigenaar naar het functioneren van de bel, verlichting, trappers, ketting en de bandenspanning. Laat uw kind dus de fiets meenemen! Leerlingen van de groepen 1/2 en 3 mogen hun fiets bij het raam naast de ingang van de klas parkeren

 

πŸ“š Boekenmarkt
De kinderboekenweek wordt op vrijdag 13 oktober afgesloten met een boekenmarkt. De markt start om 11.45 en zal plaatsvinden in de gang en lokalen op de eerste verdieping. Hier volgen nog enkele afspraken:

- Kinderen uit groep 1-2 verkopen onder begeleiding van een ouder. 
- Kinderen uit groep 1 t/m 3 gaan onder begeleiding van een volwassene of oudere broer/zus de markt - op. 
- De boeken moeten geprijsd zijn met een maximumprijs van 1,50 euro. 
- De groepen 4b t/m 8 verkopen vanuit het eigen lokaal, zodat er op de gang ruimte is voor verkopers uit groep 1 t/m 4a. 

Om 12.15 is de boekenmarkt afgelopen en gaat de bel. Alle kinderen gaan dan nog even terug naar de eigen groep. 

 

🚌 Ouderbijdrage 2023
De Ouderraad incasseert volgende week de ouderbijdrage. Het wordt automatisch afgeschreven van uw rekening. Met de ouderbijdrage worden feesten zoals Sinterklaas en schoolreisjes georganiseerd. 

 

🌿 Studiedag
Het team van de Jozefschool heeft zich dinsdag opnieuw verdiept in The Leader in Me. We hebben gekeken waar we staan, waar we Leader in Me nog meer willen laten zien en als belangrijkste: in hoeverre wij zelf het goede voorbeeld geven. 
Het tonen van persoonlijk leiderschap en het stellen van doelen zijn thema’s die zowel bij team als leerlingen dit schooljaar op de agenda staan. 

 

🌳 The Leader in Me
β€œDe proactieve benadering van een fout is om deze onmiddellijk te erkennen, te corrigeren en ervan te leren.” Stephen Covey over gewoonte 1: wees proactief.

 

Fijn weekend!

 

😴 Bijlage: Heeft je puber moeite met opstaan? Online GGD bijeenkomst

πŸƒ Bijlage: Scholierenveldloop 
 

readaloud readaloud